Traficul rutier in Capitala va fi inchis, pe 26 august, pe portiuni din Bd. Unirii, Splaiul Independentei, Bd. Libertatii, str. Izvor, Bd. Natiunile Unite, Calea Victoriei, Calea Plevnei, Bd. Schitu Magureanu si str. Dr. N. Staicovici.
Edilii anunta si modificari ale liniilor RATB, scrie 9AM.

Traficul rutier va fi inchis intre orele 17:00 - 1:00 pe urmatoarele artere:
  • Bd.Unirii, intre bd. I.C.Bratianu si Piata Constitutiei, cu permiterea traversarii dinspre Splaiul Independentei catre str.Bibescu Voda;
  • Splaiul Independentei, intre Piata Operei si str.Caldarari, pe ambele ambele sensuri de circulatie;
  • Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Calea 13 Septembrie;
  • Str. Izvor; bd. Natiunile Unite;
  • Calea Victoriei, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;
  • Calea Plevnei, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;
  • Bd.Schitu Magureanu, intre bd.Regina Elisabeta si Splaiul Independentei;
  • str.Silfidelor; str.Elie Radu; str.Anghel Saligny; str.Ilfov; str.Dr. Raureanu; str. Dr. N. Staicovici, intre Splaiul Independentei si str. Costache Negri.

Primaria anunta ca se va permite accesul riveranilor catre domiciliu. Inchiderea traficului rutier va duce la modificari ale liniiilor RATB intre orele 17:00-24:00. Astfel, vor fi afectate liniile 104, 204, 123, 136 si 385.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri