Consiliul Judetean Dolj pune la dispozitia societatilor care vor sa colaboreze cu Ford Craiova 8.000 de hectare de teren, iar pe 18 februarie, la Craiova, reprezentantii forului judetean vor prezenta conducerii Ford Romania facilitatile pe care vor sa le creeze partenerilor fabricii de autoturisme.
"La masterplanul aeroportului Craiova, care a fost realizat pe o suprafata de 200 de hectare, suprafata se va suplimenta cu 8.000 de hectare, teren ce apartine localitatilor Ghercesti, Pielesti si Carcea, urmand ca acest proiect sa fie cel mai mare instrument din acest domeniu, din Romania”, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, citat de NewsIn.

Conducerea Consiliului Judetean Dolj a decis sa puna aceasta suprafata de teren la dispozitia firmelor partenere Ford Romania pentru ca acestea sa poata beneficia de facilitati pentru derularea investitiilor.

"Firmele care veneau sa ne intrebe unde sa se aseze, noi le spuneam sa isi aleaga, insa ne-am dat seama ca nu le dadeam cel mai bun raspuns, asa ca, pe 18 februarie, vom face o conferinta pentru a discuta cu cei de la firma Ford Romania si pentru a le arata ca suntem dispusi sa cream facilitati pentru partenerii lor. De asemenea, am discutat cu reprezentantii marilor companii de utilitati si ne-au spus ca sunt de acord sa ne sprijine in realizarea unor retele de gaze, electricitate si canalizare, daca societatile ce doresc sa investeasca la Craiova vor avea nevoie”, a mai precizat Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj.

Cele 8.000 de hectare de teren se afla in imediata apropiere a Aeroportului de Craiova care, pentru dezvoltare, are la dispozitie 70 de hectare de teren. Conform masterplanului pentru aeroport, aici vor fi create spatii pentru firmele care vor sa investeasca sau sa isi dezvolte afaceri in Banie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri