BMW a fabricat autoturismul X5 cu numarul un milion, la 11 ani de la lansarea SUV-ului, modelul este fabricat in Carolina de Sud si va fi livrat in China.
Editia aniversara este un model BMW X5 xDrive35i de culoare negru safir metalizat, care beneficiaza de tapiterie cu piele Nevada de nuanta maro scortisoara.

La uzina BMW din Spartanburg sunt fabricate modelele X. Produs la Spartanburg, BMW X5 este exportat in peste 120 de tari, in timp ce BMW X6 este fabricat tot acolo pentru export in intreaga piata mondiala.

Inainte de finalul acestui an, productia celei mai noi generatii BMW X3 va incepe tot in aceasta uzina.

In Romania, BMW a vandut 129 de unitati in primele 4 luni. Anul trecut au fost comercializate 289 de unitati pe piata romaneasca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri