BMW continua politica EfficientDynamics si ofera in Romania noul model 320d EfficientDynamics Edition la acelasi pret de lista cu 320d, 34.450 euro cu TVA.
“Ne asteptam ca acest model sa atraga in special interesul clientilor de flote, aflati sub presiunea constrangerilor politicilor de mediu legate de emisiile de C02. Impreuna cu Basic Service Inclusive (care acopera complet costurile de revizie de baza pentru primii 100.000 km sau 5 ani sau 150 000 km si 6 ani) reusim sa oferim o solutie care asigura costuri de exploatare deosebit de reduse, nu numai fata de competitorii nostri directi, dar si fata de modele din segmente mai mici” a declarat Camelia Bocu, corporate sales manager BMW.

320d EfficientDynamics este cel mai eficient model din gama BMW, 4,1 litri/100 kilometri si 109 grame CO2/km pentru o putere de 163 CP.
Motorul diesel cu patru cilindri, capacitate de 2,0 litri, al acestui model dispune de un bloc motor din aluminiu, turbocompresie cu geometrie variabila a turbinei si injectie directa common-rail de ultima generatie.

Pentru a asigura caracteristici de condus cursiv, fara vibratii chiar si la turatii foarte joase, propulsorul modelului BMW 320d EfficientDynamics Edition este echipat cu un asa-numit pendul centrifugal, care compenseaza cu eficienta orice anomalie in caracteristicile de rulare, intalnite mai ales la turatii reduse.

Motorul special conceput pentru BMW 320d EfficientDynamics Edition dezvolta o putere maxima de 163 CP la o turatie cuprinsa intre 3.500 si 4.200 rpm si atinge un maxim al cuplului de 360 Newton-metri pe o plaja cuprinsa intre 1.750 si 3.000 rpm.

Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 8,2 secunde, iar BMW 320d EfficientDynamics Edition accelereaza in treapta a cincea, de la 80 la 120 km/h, in 9,6 secunde. Viteza maxima atinsa este de 225 km/h.

Noul BMW 320d EfficientDynamics a fost prezentat in premiera cu ocazia editiei 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri