Hyundai i20 restilizat, model de segment B, este disponibil pe piata romaneasca la un pret de pornire de 6.990 euro cu TVA si trei prime de casare incluse.
Pretul de pornire fara Rabla este de 9.690 euro cu TVA prin oferta companiei.

Noul model dispune de doua versiuni de motorizare Euro 5, 1.2 litri benzina DOHC 78 CP si 1.4 diesel CRDi 75 CP.

Schimbarile la interior sunt iluminarea in nuante de albastru, manerele usilor cromate, schimbatorul de viteze restilizat.

Deflectorul pentru aripile rotilor spate a fost adaugat la lista dotarilor pentru varianta i20 in 5 usi.

Dotarile suplimentare includ capota izolata – pentru reducerea zgomotului specific motorului si eficientizarea termica, - semnalizator dispus pe oglinzile laterale, Bluetooth cu recunoastere vocala sau comenzi audio pe volan. Pilotul automat poate insoti variantele de motorizare diesel i20.

Locatia de productie a modelului i20 a fost schimbata, noua versiune in 5 usi este importata din Izmit, Turcia.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri