Italienii s-au gandit cum sa ia peste 45.000 euro pe micutul Fiat 500, asa ca l-au tranformat in Abarth 695 Tributo Ferrari, potrivit motori.it
Cu 695 Tributo Ferrari, Abarth isi face intrarea pe piata de masini mici sport de lux.

Lansarea modelului este programata pentru iulie 2011. Motorizarea lui Abarth 695 este un propulsor pe benzina de 1,4 litri T-Jet 180 CP.

Noul Abarth 695 va fi produs intr-o serie limitata, modelul fiind disponibil in 4 culori, rosu, galben, albastru si gri.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 7 secunde, iar viteza maxima este de 225 km/h.

Grupul Fiat are in prezent 600 de comenzi pentru Abarth 695 Tributo Ferrari, mai mult de jumatate din unitati urmand sa fie livrate in Marea Britanie, Franta si Germania.

Abarth 695 Tributo Ferrari are anumite elemente din fibra de carbon, scaune sport din piele neagra Sabelt, un sistem de franare Brembo cu discuri de 284mm si jante pe 17 inch inspirate de la modelele Ferrari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri