Mazda prezinta la Salonul Auto de la Paris premiera europeana a versiunii facelift a actualei Mazda2.
Mazda2 facelift primeste noi culori de exterior si un design nou al jantelor. La interior, aspectul a fost imbunatatit prin noi tesaturi si culori pentru scaune in timp ce suspensiile si caroseria au fost optimizate pentru un confort sporit. Toate motorizarile sunt conforme cu normele Euro 5 inclusiv cea diesel, ce are nevoie de 4,2 litri de combustibil la 100 km si elibereaza doar 110 g/km de CO2.

Mazda5 va avea in gama un motor nou de 1,6l diesel 116 CP. Noua motorizare vine cu o cutie de transmie manuala in 6 trepte ce are nevoie cu 15% mai putin combustibil la 100 km si produce cu 13% mai putin CO2, fata de motorul de 2.0l diesel pe care il inlocuieste.

Mazda3 primeste motorul diesel de 1.6l 116CP si transmisia manuala in 6 trepte. Consumul este de 4,4 litri de combustibil la 100 km, producand 117g/km de CO2.

Conceptul Mazda SKY. Propulsoarele Mazda SKY-G benzina si Mazda SKY-D diesel vor reduce semnificativ consumul de combustibil in comparatie cu actualele motoare Mazda, in timp ce vor produce mai multa putere. Mazda SKY-Drive transmisia automata in sase trepte, cu totul noua va reduce consumul de combustibil, in comparatie cu actuala transmisie in 5 trepte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri