Modelul Ford Mondeo restilizat este disponibil pe piata romaneasca la un pret de pornire de 22.200 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,6 litri 120 CP si echiparea Trend.
Cel mai scump Mondeo facelift este 29.950 euro cu TVA pentru motorul de 2 litri diesel 163 CP si echiparea Titanium. Cel mai ieftin diesel costa 24.200 euro cu TVA.

Gama de motorizari include 3 motorizari pe benzina si 3 diesel. Intreaga gama este Euro 5.

Propuldoarele pe benzina sunt 1,6 litri 120 CP, 2,0 litri 145 CP si 2.0 litri 203 CP. Versiunile diesel sunt 2 litri 115 CP, 140 CP si 163 CP.

Noul Mondeo este prevazut cu transmisia automata PowerShift, cu sase trepte de viteza si ambreiaj dublu, precum si cu o transmisie manuala.

Ford Mondeo restilizat vine cu doua echipari Trend si Titanium.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri