Renault Romania a lansat marti modelul Renault Latitude, o berlina premiun cu patru variante de motorizari, la preturi cuprinse intre 21.000 euro si 36.000 euro, inclusiv TVA, in functie de echipare, a anuntat compania.
"Latitude va ajunge in showroom-urile din Romania la inceputul lunii aprilie, insa clientii pot inca de astazi (marti - n.r.) sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault", se arata intr-un comunicat al Renault, a scris Mediafax.

Gama Latitude cuprinde trei versiuni de echipare, Privilege, Luxury si Initiale, si patru motorizari, respectiv, de 2 litri si 140 CP (benzina) si trei turbodiesel common rail de 2 litri dCi si 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuala in sase trepte, 2 litri dCi cu 175 CP si 3 litri dCi cu 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automata in sase trepte.
Printre echipamentele standard se numara sase airbaguri, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate.

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a inregistrat anul trecut un profit net de 3,42 miliarde euro, fata de o pierdere de 3,13 miliarde euro in anul anterior, dupa un castig de 2 miliarde euro inregistrat din vanzarea actiunilor la Volvo.

Romania este cea de-a 14-a piata de desfacere a concernului francez.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri