Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot la aplica la unul dintre cele 400 de posturi pentru muncitori in depozite in Anglia, disponibile la targul Banca de Joburi desfasurat in Brasov, intre 17 si 18 mai.

Pentru a fi angajati candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa aiba o atitudine buna, sa fie muncitori si sa aiba o dexteritate buna in manipularea obiectelor. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta.

Participantii la targul de joburi pentru manipulanti marfa in depozitele din Anglia vor fi sprijiniti in redactarea CV-ului, in care sa-si pun a in evidenta calitatile profesionale si pot discuta direct cu reprezentantii companiei, iar cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna.

La acest eveniment sunt acceptati candidati din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru a participa la targ, candidatii trebuie sa-si completeze CV-ul pe www.bancadejoburi.ro.

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani.

Sursa foto: Manipulant marfa/Shutterstock.com

Sursa foto: Manipulant marfa/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri