Alexandra Olaru este, incepand din aceasta luna, noul director corporate affairs al Philip Morris in Romania si conduce departamentul care dezvolta si implementeaza strategia de comunicare si de corporate affairs. Ea o inlocuieste pe Sorana Mantho, care a devenit consultant independent.

In aceasta pozitie, Alexandra Olaru este si parte din echipa de management a companiei.

Inainte de a se alatura Philip Morris, Alexandra a lucrat pentru mari companii internationale, printre care Nestlé Romania, Unilever South Central Europe si McDonald’s Romania, pentru care a dezvoltat strategia de comunicare interna si externa si a coordonat toate activitatile de Public Affairs.

Cu o experienta de 18 ani in comunicare, Alexandra a fost presedintele International Advertising Association (IAA) intre 2011 si 2013 si membru in conducerea Consiliului Roman de Publicitate, International Advertising Association si Romalimenta. Noul director corporate affairs al Philip Morris in Romania a absolvit in 1996 facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice.

Philip Morris International Inc. (PMI) este un producator de tutun la nivel mondial si detine sase dintre cele 15 marci internationale de top, printre care Marlboro. Produsele PMI sunt comercializate in peste 180 de tari. In 2014, compania detinea o cota de 15,6% din piata internationala de tigarete in afara SUA sau 28,6%, excluzand China si SUA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri