Endava, unul dintre cei mai activi angajatori din Romania, deschide un nou sediu la Iasi. Noul spatiu poate gazdui pana la 200 de oameni, cu o capacitate suplimentara de pana la 630 de angajati.

Endava are peste 2.300 de angajati in Romania in sediile din Cluj, Bucuresti, Pitesti, Iasi, Cluj si Tirgu-Mures, inregistrand o crestere de peste 20% a numarului de angajati in ultimele 12 luni.

"Ne concentram pe a contribui la succesul clientilor nostri si a crea conditiile pentru ca oamenii nostri sa se dezvolte si sa-si atinga potentialul. Cultura noastra reprezinta un factor cheie in performanta financiara a companiei si ne situam pe o traiectorie de crestere la nivel international, cat si pe pietele locale. Evolutia Endava la nivel de grup ne permite sa cream oportunitati de cariera atractive pentru angajatii nostri. Ceea ce ne dorim cel mai mult este sa cream experiente exceptionale si un mediu pozitiv pentru oamenii din echipele noastre". a declarat John Cotterell, CEO Endava.

La nivel de grup, Endava sprijina dezvoltarea angajatilor sai oferind un program integrat de dezvoltare a carierei, care presupune accesul la oportunitati de invatare (traininguri tehnice si de soft skills) si mentorat din partea specialistilor din companie (career coaching).

Totodata, compania isi va mentine implicarea in cresterea comunitatilor locale, prin organizarea sau colaborarea in cadrul unor evenimente sau intalniri care reunesc profesionisti in IT si experti in industrie, precum cele organizate recent sub umbrela “Endava Tech Flow” cu speakeri internationali. De asemenea, se vor continua si seriile de initiative Innovation Labs si Hackathons, care au la baza o provocare tehnica interna sau din partea clientilor, pentru care echipele Endava, intr-o sesiune de 24-48 de ore propun, definesc si realizeaza o solutie inovatoare.

Proiectele Endava Bucuresti din ultima perioada sunt concentrate in special pe domeniile financiar, asigurari si telecomunicatii. In particular, in domeniul serviciilor financiare, un domeniu ce evolueaza foarte rapid, compania are un portofoliu consistent de proiecte inovative legate de software pentru mijloace de plata moderne si procesare de plati (ApplePay, Mobile Payments, Data Analytics, automation etc.).

Ca urmare a extinderii parteneriatelor cu clientii existenti si a unor oportunitati de colaborare cu noi clienti, numarul de proiecte livrate in centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca s-a dublat in anul financiar Iulie 2016 - Iunie 2017, comparativ cu anul financiar anterior, fuziunea dintre ISDC si Endava adaugand in portofoliu proiecte din domeniul serviciilor financiar-bancare sau educatie.

Endava este o companie privata de servicii IT cu peste 16 ani de experienta in colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurari, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comert si transporturi, pe care le sustine prin proiectele derulate sa isi transforme afacerile, astfel incat sa raspunda cerintelor existente si nevoilor viitoare ale clientilor lor.

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri