IT-ul ramane, si in anul 2008, unul dintre cele mai dinamice sectoare pe piata de recrutari locale, conform specialistilor in HR.
Denumire job: Junior Manager (IT)

Nivel cariera: Pentru cei care isi doresc un job ca Junior Manager (IT) nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor din Bucuresti este de minim 3 ani de experienta.

Salariu: Salariul de pornire este in general de 1.200 – 1.500 de euro. Valoarea sa variaza insa de la o companie la alta in functie de responsabilitatile care ii sunt atribuite.

Studiile superioare in domeniul economic constituie un avantaj.

Companiile care solicita ca un candidat pentru pozitia de Junior Manager (IT) pun in primul rand accent pe experienta dobandita intr-o functie similara (minim 3 ani). De asemenea, un bun candidat trebuie sa fie un bun cunoscator al conceptului de franciza, sa posede excelente cunostinte de operare PC (Word, Excel, PowerPoint), foarte bune abilitati de comunicare si relationare, flexibilitate, autoorganizare, proactivitate, sa fie o persoana serioasa, responsabila si sa aiba abilitatea de a lua decizii independent.
Candidatul trebuie sa posede cunostinte la nivel avansat de limba engleza.

Beneficii extrasalariale: Pe langa un salariu motivant, pachetul de beneficii extrasalariale oferit de companii include si o masina de serviciu dar si telefon mobil.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea si decontarea cheltuielilor de transport, notebook dar si asigurare medicala.

Parcurs profesional: Oportunitatile de promovare exista atat in companiile mici cat si in cele mari.
Printre principalele responsabilitati ale unui Junior Manager (IT) se numara: mentinerea relatiei cu francizatii si clientii acestora, organizarea campaniilor de recrutare de noi francizati, trimiterea de informatii prospectilor urmate de follow-up, organizeaza trainingul noilor francizati, realizeaza materiale promotionale si de marketing, organizeaza diferite evenimente si intalniri ale francizatilor, sa identifice companii de dimensiuni nationale, sa organizeze intalnirile Managerului cu potentialii clienti nationali, sa tina legatura periodic cu brokerii sau partenerii francizei, sa trimita formatele de rapoarte trimestriale sau anuale catre francizati si sa urmareasca primirea lor.

Avantaje: Un Junior Manager (IT) are posibilitatea de obtine un salariu motivant, sa lucreze intr-un mediu profesionist dar si sa obtina bonusuri in functie de realizari.

Dezavantaje: Activitatea intensa si continua, cat si responsabilitatea pentru toate actiunile intreprinse sunt doar cateva din principalele dezavantaje ale unui astfel de job.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri