University of North Carolina, una din cele mai importante 50 de scoli de business intr-un top pe 2010 al institutiilor educationale care ofera cele mai bune programe de Master Of Business Administration (MBA) din lume, potrivit Financial Times, va scoate pe piata un MBA online, la un pret de 89.000 de dolari, scrie CNN Money.

Prima clasa de cursanti va avea 50 de studenti. Programul dureaza doi ani, iar fiecare an va include pana la patru calatorii de week-end in diverse locatii din intreaga lumea.

Cursurile vor include sesiuni video, precum si prelegeri arhivate sau simulari interactive care vor putea fi accesate in orice moment al sapatamanii.

Totodata, MIT Sloan School of Management, una dintre cele mai prestigioase scoli de business din Statele Unite, care ocupa locul al optulea in topul FT, va semna o colaborare cu scoala turca Sabanci, informeaza The Economist.

Parteneriatul de cinci ani va avea ca activitati principale schimbul de practica si studenti.

In ultimii ani, MIT au testat mai multe scoli in vederea realizarii unor aliante educationale, printre acestea fiind si Indian School of Business (India) si Skolkovo School of Management (Rusia)


Pe de alta parte, Insead, care ofera al doilea program de MBA din Europa, dupa London Business School, a devenit ultima scoala de afaceri care incarca material video pe aplicatia software iTunes, care a fost prezentata prima oara de Apple in 2001.

Institutia va pune la dispozitia celor interesati studii, conferinte si diverse alte informatii.

Printre scolile care mai ofera astfel de servicii se numara Columbia (SUA), Wharton (SUA) si IE Business School (Spania).

O alta veste din lumea scolilor de afaceri vine din Canala, dupa ce Francois Julien a fost numit decanul Telfor School of Management, institutie care nu apare in topul intocmit de Financial Times.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri