Retailerul de vestimentatie Petit Bateau va deschide pe noua martie primul sau magazin din Romania, in centrul comercial Baneasa Shopping City, brandul fiind pe piata locala de catre firma Le Manoir.
Primul magazin Petit Bateau din Romania va fi deschis miercuri, in mall-ul Baneasa Shopping City, din nordul Bucurestiului.

Magazinul va oferi gama completa de imbracaminte și lenjerie de corp pentru bebelusi, copiii de toate varstele, adolescenti, femei si barbati, se arata in comunicatul retailerului.

Brandul Petit Bateau este adus in Romania de catre firma Le Manoir, care detine pe plan local magazinele de vinuri si delicatese Gourmet Comtesse du Barry. Cel mai recent magazin Comtesse du Barry a fost deschis in toamna anului trecut tot in mall-ul din Baneasa Shopping City.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri