Casa de avocatura PeliFilip anunta o rata de succes de 92,5% a litigiilor administrate de catre echipa ei specializata in Litigation& Dispute Resolution in anul 2010.
O analiza pe cateva dintre tipurile de domenii in care activeaza casa de avocatura indica o rata de succes de 95,2% in zona de corporate (inclusiv piete de capital), 94,4% in real estate si 83,3% in litigii de dreptul muncii.

Practica de litigii si rezolvarea disputelor este formata din 7 avocati aflati sub coordonarea lui Catalin Alexandru, avocat cu experienta atat in cazuri de arbitraj intern si international, cat si in litigii de taxe, litigii comerciale si civile.

Lansata in plina criza, in 2008, firma de avocatura PeliFilip are in prezent 36 de avocati si activitate in practici cum ar fi drept societar / M&A, drept comercial si al concurentei, energie, finantari, real estate, dreptul muncii, litigii si arbitraj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri