Dan Zamonea, directorul general al Roche Romania, va coordona, incepand cu 1 iulie, activitatea companiei farmaceutice in alte 10 tari din zona Balcanilor.

Astfel, Dan Zamonea (foto) devine head of management center Romania, functie din care va coordona de la Bucuresti activitatea companiei in Moldova, Bulgaria, Albania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia si Kosovo, adica un portofoliu cu vanzari cumulate de aproximativ 400 milioane de euro anual.

In cele 10 tari, compania farmaceutica are 350 de angajati si, potrivit oficialilor ei, se afla printre primele trei companii pe pietele respective.

"In noua pozitie, Dan Zamonea ii va raporta direct sefului regiunii CEMAI (Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu, Africa si Subcontinentul indian), Tuygan Goeker", potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

In 2010, Roche Romania a raportat vanzari, la pret de producator, de circa 190 milioane de euro, conform datelor companiei de cercetare Cegedim. La nivel global, cifra de afaceri a fost de 47,5 miliarde de franci elvetieni, in crestere cu 5% in moneda respectiva fata de 2009.

Citeste si:

Al doilea an de estimari conservatoare pentru Roche Romania. De ce?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri