Incepand cu data de 29 septembrie 2011, Christian Morath a renuntat la conducerea si la pozitiile de presedinte al Consiliului de Administratie si de administrator al Lasselsberger SA si, respectiv, Sanex SA.
Noul director general propus de catre managementul grupului este domnul Kurt Ternegg. El este cetatean austriac, are 41 de ani si, pe langa studiile de comert si administrarea afacerilor, are o lunga cariera in banci de investitii si industrie.

Impreuna cu echipa locala de management din Bucuresti si Cluj Napoca, Kurt Ternegg va tinti spre urmatoarele obiective in cadrul grupului Lasselsberger: optimizarea tuturor proceselor interne fundamentale, consolidarea si extinderea profitabila a pozitiei de lider de piata, dezvoltarea sortimentului si a politicii de brand precum si asigurarea calitatii si eficientei, se arata in comunicatul companiei.

Ternegg va fi sprijinit in dificila sa sarcina de catre echipa locala de management (Vanzari, Financiar, Logistica, Juridic) cu care va colabora indeaproape.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri