Retailerul Profi va deschide joi primul magazin din Targu Jiu si unitatea cu numarul 104 la nivel national, a anuntat compania.
"Ne mai desparte putin de sfarsitul anului si suntem foarte aproape de atingerea tintei pe care ne-am propus-o pentru 2011, si anume extinderea lantului la 107 magazine", a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food, potrivit Mediafax.

Magazinul din Targu Jiu are o suprafata totala de 500 de metri patrati.

Fondul de private equity Polish Enterprise Fund (PEF) VI, proprietarul Profi Rom Food, a anuntat la jumatatea lunii octombrie ca va majora cu 10 milioane euro capitalul social al companiei, pentru investitii in extinderea reteli de supermarketuri Profi, iar in urmatorii ani investitia totala in aceste magazine ar putea ajunge la 100 milioane euro.

Profi Rom Food, infiintat in 1999, a avut anul trecut vanzari de 725 milioane de lei (180 millioane de euro), mai mari cu 21%. In primele sase luni ale acestui an vanzarile companiei au crescut cu 35%.

PEF VI este administrat de firma de private equity si venture capital Enterprise Investors.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri