Retailerul belgian Mega Image va deschide, saptamana aceasta, doua noi magazine, in Bucuresti si Breaza.
Unitatea din Bucuresti este situata pe Calea Victoriei si are o suprafata de vanzare de aproximativ 300 mp.

Magazinul din Breaza are o suprafata de vanzare de 650 mp si este cel de-al cincilea supermarket al Mega Image din Prahova. Retailerul mai detine doua magazine in Ploiesti, cate unul in Comarnic si Busteni, potrivit unui comunicat.

In luna iunie, Mega Image va mai deschide trei magazine.

In total, Mega Image opereaza pe piata locala un lant 139 de magazine - 115 sub brandul Mega Image si 24 sub brandul Shop & Go.

Sursa foto: Agerpres.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri