Christian Heinzmann, managerul privat al Tarom, a semnat vineri o anexa la contract prin care accepta reducerea mandatului de la patru ani la un an, astfel ca belgianul va parasi compania in luna noiembrie, au declarat pentru Adevarul surse din Tarom.
In sedinta de astazi a Consiliului de Administratie s-a decis retragerea atributiilor de director general ale lui Heinzmann, dar si numirea lui Nicolae Demetriade in functia de director executiv.

Belgianul Christian Heinzmann a venit la conducerea Tarom in luna noiembrie a anului trecut, semnand un contract de mandat pe o perioada de patru ani pentru functia de director general. El i-a luat loc austriacului Heinrich Vystoupil, care a renuntat la functie la numai 10 zile de la numire.

Citeste mai multe in Adevarul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri