Alexandru Popescu, fost director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, a fost numit noul director al Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. El a preluat operatiunile diviziei de servicii de sanatate a grupului olandez, inlocuindu-l pe Robert Armstrong.

"Incepand de astazi (luni, n.r.), Alexandru Popescu devine noul director general Philips Healthcare pentru sud-estul Europei. Principalele obiective ale noului director general Philips Healthcare sunt dezvoltarea strategica si operationala a business-ului, precum si consolidarea pozitiei companiei ca lider in ingrijirea sanatatii. Alexandru Popescu va dezvolta si implementa strategia Philips Healthcare in Romania si in tarile din sud-estul Europei unde compania este prezenta", se arata intr-un comunicat al companiei, informeaza Mediafax.

Popescu are o experienta de 15 ani in industria de sanatate si comert, fiind specializat in achizitii si investitii, branding si identitate, precum si in dezvoltarea companiei. A ocupat pana in prezent functia de director executiv al Centrului de Radioterapie Amethyst, conducand operatiunile companiei din Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

De-a lungul timpului, Alexandru Popescu a indeplinit functii de conducere in companii medicale precum ISIDA, Regina Maria, Euromedic si Medicover, avand atat responsabilitati operationale, cat si strategice. Philips Healthcare asigura servicii in domeniul radiologiei, cardiologiei, oncologiei si pentru asistenta medicala la domiciliu si are aproximativ 37.000 de angajati.

Sursa foto: Concept ierarhie de afaceri / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri