Societatea Biofarm a inregistrat, la finele primului trimestru al acestui an, un profit brut de 4,805 milioane RON si unul net de 4,001 milioane RON, potrivit raportului financiar transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Veniturile totale ale companiei s-au cifrat la 14,435 milioane RON, iar cheltuielile la 9,63 milioane RON.

Cifra de afaceri a Biofarm s-a ridicat la 14,511 milioane RON, iar veniturile din exploatare au totalizat 14,031 milioane RON si cele financiare 403.947 RON.

La 31 martie 2006, societatea avea de incasat creante in valoare totala de 11,865 milioane RON si de returnat datorii de peste 13,478 milioane RON.

Datoriile ce trebuiau platite intr-o perioada de un an se ridicau la 10,744 milioane RON. De asemenea, la finele lunii martie, Biofarm avea plati restante catre furnizori de 100.275 RON.

Biofarm este o companie privata mixta, unicul producator din Romania de capsule gelatinoase moi, unul dintre principalii producatori de tablete si liderul pietei romanesti de siropuri si solutii, cu circa 15 la suta din piata (incluzand importurile).

Societatea are in portofoliu peste 80 de marci, unele cu traditie in Romania, precum Bixtonim, Triferment, Colebil, Cavit, Anghroil etc.

83 % din veniturile companiei sunt generate de produsele OTC (care se elibereaza fara prescriptie medicala) si suplimente nutritive
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri