Billa inaugureaza saptamana aceasta cel de-al 84-lea magazin la nivel national si primul din Sinaia, judetul Prahova.

Supermarketul din Sinaia este cel de-al doilea deschis de Billa luna aceasta, dupa inaugurarea supermarketului din Campulung. Magazinul din Sinaia are o suprafata de peste 800 de mp si peste 6.000 de produse.

“Vom cauta noi oportunitati de dezvoltare, astfel incat sa fim prezenti in cat mai multe zone”, a declarat Sorana Georgia, director general Billa Romania.

Rewe International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. La nivel international, Rewe International AG are un numar total de 72.000 de angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12,83 mld. euro.

Compania este parte a Rewe Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activeaza in retail si turism. In prezent, 323.000 de angajati lucreaza in cadrul Rewe Group in 13 tari europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifra de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa are peste 3.500 de angajati. Anul trecut, Billa a incheiat cu un profit de 2,17 mil. lei (493.000 euro), in scadere cu 40%, respectiv o cifra de afaceri de 1,35 mld. lei (307 mil. euro), in crestere cu 7,3%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri