Activitatile unei companii sunt multiple si complexe. Bunul mers al societatii necesita resurse, oameni specializati, cu viziune, care sa inteleaga procesele si sa fie la curent cu toate trendurile din piata.

Orice companie, indiferent de domeniul de activitate, se confrunta sau este nevoita sa gestioneze si activitati conexe, cum ar fi transportul, promovarea sau vanzarea. Desi este indicat ca unele activitati sa ramana in portofoliul companiei, pentru a se pastra vii cultura si valorile acesteia, unele activitati necesita cunostinte vaste si este mai indicat sa se apeleze la companii externe ce pot sa aduca plus-valoare si sa usureze procesele de baza. Astfel, cu mai putine griji, va veti putea concentra pe domeniul de activitate consacrat si veti putea inova industria din care faceti parte.

Un parteneriat pe termen lung
Indiferent ca sunteti producator, importator sau exportator, compania pe care o reprezentam va poate sustine in demersurile dvs. comerciale astfel incat produsele sa ajunga la orice destinatie din lume, in conditii de siguranta deplina.
Suntem prezenti pe piata din Romania de mai bine de 20 ani si avem un portofoliu complet de servicii de transport si solutii logistice. In plus, ne bucuram de o fundatie solida, un profil unic, independenta financiara, angajati bine pregatiti, servicii excelente si o viziune de dezvoltare pe termen lung.

Din postura de partener, echipa Gebrüder Weiss isi insuseste prioritatile clientului si isi canalizeaza intreaga energie pe atingerea obiectivelor acestuia. Clientul devine parte integranta din companie, iar necesitatile sale sunt tratate cu maxima seriozitate. Va veti putea baza pe atentie la detalii, grija si siguranta, suport si incredere, precum si pe o nota personala adusa colaborarii, prin serviciile personalizate, pliate pe nevoile dvs. Indiferent de proiectul pe care il aveti in desfasurare, de industria din care faceti parte, GW este partenerul alaturi de care relatiile se stabilesc pe termen lung.

Transformam orice proiect intr-o reteta de succes
Avand o experienta indelungata pe piata din Romania, am creat un tipar al transportului de succes, la care apelam de fiecare data cand partenerii nostri ne incredinteaza bunurile spre a le livra in siguranta si la timp la destinatie. Cerintele partenerilor nostri sunt cele care transforma tiparul intr-o solutie personalizata, iar echipa de profesionisti pe care ne bazam o transforma intr-o solutie personalizata de succes.

In Gebrüder Weiss, am ales sa facem lucrurile altfel si sa asezam in lumina reflectoarelor atribute precum siguranta, incredere, competenta, calitate si expertiza, atribute ce se vor evidentia indiferent de provocarea lansata de clientii nostri. Pentru aceasta, ne bazam pe echipa GW care isi desfasoara activitatea dupa principii cu radacini adanci si etice si este pregatita din punct de vedere profesional sa faca fata oricarei provocari.

Despre Gebrüder Weiss Romania
Compania Gebrüder Weiss are o experienta de peste 20 de ani in transport si logistica pe piata din Romania, furnizand de-a lungul anilor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, bazandu-se pe o infrastructura nationala prin platforma logistica proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking si puncte de lucru situate in Bucuresti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Constanta, Craiova, Brasov si Oradea.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu
T. +40.372.678.500
E. office.ro@gw-world.com
http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri