Proprietarul Home&Design Mall, Team Building SRL, va contracta un imprumut de pana la 5,25 de milioane de euro pentru refinantarea primei faze de dezvoltare a centrului comercial si, respectiv pentru finantarea celei de-a doua faze de dezvoltare a acestuia, de la Investkredit Bank.

Creditul va fi garantat prin ipotecarea terenului si cladirilor centrului comercial Home&Design Mall. De asemenea, spre garantarea contractului de imprumut se pune gaj pe conturile bancare deschise de Team Building la Volksbank SA, care controleaza Investkredit, precum si pe contul bancar al proprietarului Home&Design Mall la Banca Transilvania, potrivit unei decizii din 2 noiembrie, publicate in Monitorul Oficial de companie.

Totodata, Team Building va cesiona in favoarea Investkredit drepturile care decurg in urma incheierii politelor de asigurare pentru centrul comercial si va subordona bancii creantele creditorilor sai secundari.

Societatea Team Building are drept unic asociat compania Stomobi SA Bucuresti, aceasta avand ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Stomobi SA are drept actionar majoritar compania olandeza Heratico BV, care detine 50,26% din capitalul social.

La nivelul lunii iunie, terenul si cladirile care alcatuiesc complexul comercial Home&Design Mall erau evaluate la 7,35 milioane de euro.

In cadrul lucrarilor de modernizare, suprafata complexului comercial se va extinde de la 8.000 de metri patrati la 12.000 de metri patrati.

Centrul comercial Home Design Mall, situat in zona Ghencea din Bucuresti, ofera spatiu comercial spre inchiriere pentru aproximativ 60 de companii, in prezent, care expun mobila pentru casa si birou si accesorii de decor. De asemenea, in cadrul mall-ului exista companii care ofera servicii bancare, cafenea si spatiu de joaca pentru copii

Investkredit este o banca specializata in finantarea sectorului corporativ si imobilial si face parte din grupul bancar Volksbank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri