Florin Maxim face comunicare de peste 17 ani si imbina comunicarea cu promovarea industriei ospitalitatii. Am vorbit la emisiunea “Ziua Zero” despre planurile in zona video pentru agentia sa de publicitate.

Inceputurile antreprenoriale

“Am facut comunicare de 17 ani. Atunci cand am plecat de la ultimul loc de munca primul gand a fost sa-mi fac o agentie. Voiam sa fac evenimente si am sfarsit facand flyere si carti de vizita. A fost un dus rece si binemeritat, pentru ca am crescut apoi de la an la an, am trecut prin toate caznele unui antreprenor in Romania. Suntem la 10 ani si cred ca voi mai trece prin multe altele”, spune Florin Maxim.

“Dorim sa facem putin si bine. Ne dorim sa dezvoltam oameni. Avem si seniori in echipa, dar si juniori. Ne dorim sa crestem oameni si sa crestem clienti. Ne mandrim cu contracte de 10 ani, de 8 ani. Ne place sa stam aproape de client.”, explica fondatorul Smite Group.

Agentie separata de videomarketing

Agentia de publicitate Smite a facut trecerea catre Smite Group si a aparut in perspectiva Hospitality Culture.

“Lumea trebuia sa inteleaga ce se intampla cu noi. Anul trecut am testat zona de videomarketing. Vrem sa o dezvoltam intr-o agentie separata.”

“Video nu e prea cerut de client. Le-o cam bagam pe gat, recunoastem. La niste preturi la care suportam noi costurile. Trebuie sa incepem de undeva, pana le aratam primele rezultate. Pana-si dau seama ca nu mai trebuie sa boostuiasca nimic, pentru ca Facebook si Google sunt ahtiati dupa video, mai au un pic si-ti dau ei bani sa faci video. Pana acolo e un proces. Sunt branduri in Statele Unite care au o amprenta video de aproape 100%.”, spune Florin Maxim.

Revista video pentru industria HORECA

“E pe generatii in ceea ce priveste platformele. Eu inca sunt batranul care mai sta pe Facebook. Astia mai mici in facultate nu mai sunt pe Facebook. Avem clienti care au target 14-18 si nu mai facem campanie pe Facebook.”, explica Maxim.

El a lansat si pe-plus.ro e o revista online video dedicata industriei HORECA din Romaniei. “Am facut video, materialele noastre sunt numai asa. Avem www-ul ca un fel de arhivator pentru ceea ce se intampla pe cele doua canale pe care le folosim heavy - YouTube si Facebook. Am devenit numarul 1 in industrie ca platforma de comunicare.”, spune Florin Maxim.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri