Cu o investitie de 750.000 euro, compania miniMAX DISCOUNT continua expansiunea nationala prin deschiderea unui nou magazin de tip discounter in Calarasi.
Lucrarile de constructie au fost finalizate de catre firma Contrust in mai putin de 3 luni, iar magazinul implica o investitie de 750.000 euro, reprezentand un spatiu comercial modern, echipat conform standardelor europene, cu suprafata de vanzare de 1.000 mp, 8 case de marcat si 80 de locuri de parcare.

''Aducem in acest oras o noutate comerciala constand intr-un magazin modern in regim de autoservire, echipat conform standardelor europene si ne concentram pe un sortiment de produse avantajos din toate punctele de vedere pentru consumatorii cu venituri medii si mici. Prin introducerea politicii noastre de discount in comercializarea bunurilor de larg consum raspundem cel mai bine realitatilor romanesti, unde cheltuielile lunare ale unei familii sunt alocate in proportie de peste 50% produselor alimentare, reprezentand cea mai mare rata europeana la acest moment'', a declarat cu ocazia evenimentului Rainer Exel, director general al companiei miniMAX DISCOUNT, intr-un comunicat al companiei.

Oferta de produse cuprinzand 1.250 de articole urmareste a intruni cel mai bun raport calitate-pret si acopera necesarul zilnic prin fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. miniMAX DISCOUNT promoveaza inclusiv sortimentul de marci proprii dezvoltate in parteneriat cu furnizori locali: Ecomax vopsea lavabila, Montan preparate din carne/mezeluri, Steiner bere, Blitz sucuri carbonatate, Minim branzeturi/cascaval, Maxim orez, Mini malai, faina, Minilact produse lactate (iaurt, sana, kefir, smantana, unt) si Sorina ulei de floarea-soarelui.

Ales ca locatie datorita dinamismului cu care se dezvolta si al raspunsului prompt din partea autoritatilor locale, orasul Calarasi se inscrie in strategia companiei miniMAX DISCOUNT de a se extinde in orasele cu peste 20.000 de locuitori, urmarindu-se practic crearea unei facilitati moderne de comert pentru consumatorii aflati in zonele ocolite inca de marile concerne internationale. Odata cu lansarea noului magazin, miniMAX DISCOUNT creeaza 20 locuri de munca, cu posibilitati de recunoastere individuala a celor mai eficienti angajati.

Lansarea din Calarasi va fi urmata in 2007 de inaugurarile magazinelor miniMAX DISCOUNT din Brasov, Buzau, Campulung Muscel, Cernavoda, Hunedoara, Mangalia, Navodari, Oltenita, Ovidiu, Petrosani, Pucioasa, Rasnov, Slatina2 si Turnu Magurele. Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 15.000 mp, spre a face fata deservirii intregii retele miniMAX DISCOUNT, care intr-un prim stadiu, mai include 3 filiale in Slatina, Targoviste si Urziceni. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri