Reteaua de magazine media Diverta, divizie a RTC Holding, a inregistrat anul trecut la nivelul intregii sale retele o cifra de afaceri de 38 milioane euro, cu 20% peste nivelul din 2005, anunta un comunicat remis miercuri de RTC Holding.

In 2007, Diverta si-a propus sa deschida zece magazine noi, cu suprafete cuprinse intre 500 si 1.000 de metri patrati in cateva centre comerciale importante din tara, informeaza NewsIn. Pentru construirea si promovarea Diverta, Grupul RTC a investit peste trei milioane de euro. in ianuarie 2007, Diverta este cea mai mare retea de magazine media din Romania, cu 80 de reprezentante deschise in 31 de orase.

Magazinele Diverta comercializeaza carti, muzica, produse de papetarie, echipamente IT si telefoane mobile. Diverta este, potrivit paginii de internet a RTC Holding, una dintre cele 11 divizii ale grupului RTC, care activeaza in domenii variate, de la constructii, pana la productia de componente pentru industria auto.

In 2005, grupul RTC a obtinut o cifra de afaceri de 237 milioane euro, iar pentru 2006, estimarile indica un rulaj de 300 milioane euro, potrivit datelor oferite de companie anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri