Holcim Romania va investi in acest an 86 de milioane euro intr-o serie de proiecte precum modernizarea liniilor de productie, protectia mediului, logistica, statii de betoane ecologice, statii de agregate, dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor, responsabilitatea sociala.
Anticipand evolutia pietei materialelor de constructii, Holcim Romania a initiat adaptarea capacitatilor de productie la cerintele pietei. In mai putin de doi ani de la modernizarea fabricii de ciment din Alesd, care a avut loc in 2004, compania a inceput la sfarsitul anului 2005 extinderea capacitatii de productie a fabricii de ciment din Campulung, investitie ce va fi finalizata in 2008 si se va ridica la aproximativ 120 milioane euro.

Valoarea investitiilor realizate de Holcim in perioada 1997 – 2006 se ridicat la 391 milioane euro, din care 57 de milioane euro anul trecut, in proiecte privind dezvoltarea afacerii, modernizarea tehnologiei de productie, sanatatea si securitatea, programe de dezvoltare pentru angajati si proiecte sociale.

Datorita conditiilor meteo favorabile din ultimii trei ani precum si a intensificarii activitatii in domeniul proiectelor rezidentiale si de infrastructura, piata cimentului are o evolutie ascendenta si inregistreaza cresteri anuale de aproximativ 15%.

Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate, precum si betoane si asfalt, incluzand serviciile aferente. Grupul este prezent in peste 70 de tari, pe toate continentele, si are aproximativ 90.000 de angajati

Subsidiara din Romania a celui de-al doilea producator de ciment din lume a inregistrat anul trecut rezultate bune in ceea ce priveste performantele operationale si financiare, inregistrand o cifra de afaceri de aproximativ 774 milioane lei ( aproximativ 219 milioane euro), in crestere de 28% fata de 2005.

Holcim Romania detine in prezent 3 fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 15 statii ecologice de betoane, 4 statii de agregate si aproximativ 1300 de angajati.

Holcim Romania va investi anul acesta 2,8 milioane de euro in protectia mediului
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri