Romstal, lider de piata pe segmentul termo-hidro-sanitare, estimeaza pentru anul 2007 o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 35% fata de anul trecut.
„Evolutia pozitiva a indicatorilor financiari in anul precedent confirma cresterea sistematica a companiei. Pe fondul dezvoltarii economice actuale, ne vom urmari in continuare obiectivul de sustinere a pozitiei de lider de piata. in 2007, planurile de dezvoltare se vor concentra pe extinderea catre doua noi piete extrem de competitive: Bulgaria si Serbia. La fel de importante, in termeni de extindere, sunt deschiderile a 30 de reprezentante in sistem franciza si inaugurarea a 14 filiale proprii”, a declarat directorul general executiv Romstal, Ovidiu Henter, intr-un comunicat al companiei.

In noile locatii, Romstal va inaugura centre ce vor insuma o suprafata totala de peste 30.000 m2 si vor cuprinde showroom-uri si depozite de produse. Investitia pentru anul in curs se ridica la peste 40 de milioane Euro. Reteaua de retail a companiei numara la momentul de fata 157 de puncte de vanzare, dintre care 120 in Romania, 19 in Ucraina, 17 in Republica Moldova si 1 in Italia, cu o suprafata totala de 70.000 m².

De asemenea, este prevazuta o continuare a extinderii spatiilor de depozitare inceputa in 2006. Astfel, in 2007 se va finaliza constructia a trei depozite majore ce vor deservi zone importante din tara: Bucuresti, Bacau, Deva.

Romstal a avut o viziune europeana clara asupra evolutiei proprii si extinderii pe alte piete inca din momentul infiintarii, in anul 1994.

„Suntem increzatori ca pozitia de lider de piata, precum si preocuparea fata de client sunt factori care vor determina o crestere organica si vor consolida increderea partenerilor si clientilor fata de Romstal la nivel european. Ne propunem sa devenim cea mai mare retea de distributie de profil din Estul Europei, mentinand acelasi ritm de crestere anuala”, a adaugat dl. Ovidiu Henter.

Pozitia de lider de piata a companiei va fi sustinuta in continuare, urmand viziunea detaliata in planul de dezvoltare pe termen lung, aceea de a depasi o cifra de afaceri la nivel international de 600 de milioane de euro pana in 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri