Grupul italian Euroholding, cu prezenta in zona de constructii, imobiliare si industria textila, a cumparat compania Marcora Constructii Romania, subsidiara locala a grupului italian Marcora, valoarea tranzactiei fiind estimata la 12 milioane de euro.
Astfel, grupul Euroholding a absorbit unul dintre principalii sai concurenti pe piata romaneasca.

La doar 5 luni de la instaurarea sa ca presedinte Euroholding, dl. Luca Serena subliniaza ca aceasta este cea mai importanta achizitie pe care grupul a facut-o in cei 12 ani de cand este prezent in Romania.
Presedintele Luca Serena nu a vrut sa declare valoarea tranzactiei dar unele surse afirma ca ar fi vorba despre o investitie in jur de 12 milioane de euro.

Prin achizitia de astazi, Grupul Euroholding preia opt santiere aflate deja in lucru, personalul ramane acelasi, fiind prevazut si un nou plan de angajari.

Grupul Marcora Costruzioni a fost infiintat in 1944 si are subsidiare in Italia, Rusia, Bulgaria, Romania si Kazahstan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri