Compania din domeniul dezvoltarii imobiliare Impact Developer & Contractor Bucuresti a afisat un profit net consolidat de 32,24 milioane euro, conform standardelor internationale de raportare financiara (IFRS), in baza carora s-au reevaluat terenuri de 423.000 mp
Profitul net de 32,24 milioane lei, conform IFRS pentru rezultatele financiare consolidate, este de aproape sase ori mai mare decat profitul net de 5,4 milioane euro, calculat conform standardelor romanesti (RAS) pentru rezultatele financiare individuale.

Compania mentioneaza ca, incepand cu anul 2007, societatile listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au obligatia de a raporta rezultatele financiare individuale conform RAS si consolidate conform IFRS. Firma care a auditat rezultatele financiare conform IFRS este BDO Conti Audit SRL.

Aplicand IFRS, veniturile operationale au fost in 2006 de 32,72 milioane euro, veniturile conform IAS 40 au fost de 31,93 milioane euro, alte venituri au fost de 2,2 milioane euro, veniturile totale fiind de 66,87 milioane euro.

Prin aplicarea standardului contabil IAS 40 asupra unor parti din terenurile aflate in patrimoniul Impact la 31 decembrie 2006, pe care nu erau planificate proiecte in urmatorii 2-3 ani, au rezultat venituri de 31,93 milioane euro. Suprafata totala a acestor parti de terenuri este de 423.000 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri