Compania de consultanta si audit KPMG Romania va avea, de la 1 octombrie, sase noi parteneri, dintre care patru sunt la departamentul de audit, iar ceilalti doi la serviciile de taxe si consultanta.
Cinci dintre cei sase parteneri sunt romani, cel de-al saselea fiind francez, cu experienta de mai multi ani in Romania, toti lucrand la biroul KPMG Romania.

Cei sase noi parteneri vor fi Aurelia Costache, responsabila de coordonarea si dezvoltarea practicii IT Advisory din cadrul KPMG Romania, Alexandra Depoire, care conduce in prezent echipa Biroului Francez ce acorda asistenta investitorilor francezi si vorbitori de limba franceza, Andreea Manole, responsabila pentru un numar mare de clienti din diferite sectoare economice.

“Cand m-am alaturat echipei in 1996, eram numai cativa oameni ce lucrau intr-un birou mic. In momentul de fata avem peste 400 de angajati si un birou nou, impresionant, cu capacitate suficienta pentru a raspunde dezvoltarii viitoare pe care o preconizam”, a spus Andreea Manole

Razvan Mihai (foto) a lucrat pentru numerosi clienti din diferite sectoare economice, in special pentru cei din domeniul energiei si utilitatilor, iar Ana-Maria Notingher a oferit consultanta atat companiilor locale cat si celor multinationale in legatara cu aspecte fiscale privind impozitele directe si indirecte.

Mihai a acordat asistenta in misiuni de audit pre-privatizare si in pregatirea Ofertelor Publice Initiale (IPO) atat in Romania cat si pe plan international. Razvan este membru ACCA, are o diploma post-universitara in Afaceri Internationale de la Universitatea din Edinburgh, Marea Britanie iar in aceasta vara urmeaza sa finalizeze cursurile Executive MBA la Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, Franta.

Ana-Maria Notingher are peste zece ani de experienta profesionala. A oferit consultanta atat companiilor locale cat si celor multinationale intr-o gama larga de aspecte fiscale legate de impozite directe si indirecte. Ana-Maria a asistat clientii cu privire la implicatiile fiscale ale tranzactiilor locale si internationale, jucand un rol important pentru KPMG in stabilirea si construirea relatiilor cu clientii. Una dintre ariile sale de specializare o constituie tratamentul din punct de vedere al TVA al activitatilor desfasurate in Romania de mari companii straine, inclusiv finantarile de catre organismele internationale. Ana-Maria a fost, de asemenea, trainer in cadrul a numeroase cursuri organizate de
KPMG avand ca tema, de exemplu, inspectii fiscale, reglementarile valutare si TVA. Este membra a CECCAR si detine un MBA in tranzactii Intra-Europene.

Cel de-al saselea viitor partener, Raluca Soare, este in KPMG de noua ani, coordonand misiuni de audit atat pentru mari companii multinationale, cat si pentru companii locale mici si mijlocii din diverse domenii de activitate, potrivit unor diverse standarde contabile si de raportare.

Raluca are o bogata experienta in misiunile de audit efectuate conform unor standarde de audit diferite incluzand Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS) si US GAAP, cat si reglementarile contabile romanesti. Raluca a lucrat de asemenea, la biroul KPMG din New York, Statele Unite, unde a dobandit o experienta profesionala la un nivel international. Raluca este membra a ACCA (Asociatia Expertilor Contabililor Autorizati), CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din
Romania) si a CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania).

Totodata, conducerea companiei de consultanta si audit KPMG Romania se va schimba, astfel ca Serban Toader va fi senior partner, inlocuindu-l pe Victor Kevehazi, care a condus firma in ultimii sapte ani si va prelua o functie de conducere la nivelul KPMG International.

Compania de consultanta a inregistrat anul trecut o crestere a veniturilor cu 29%, la 18 milioane de euro.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri