Mega Image a inaugurat cel de-al 20-lea magazin din reteaua sa in cartierul bucurestean Giulesti, in urma unei investitii de 750.000 euro.
Magazinul Mega Image din Giulesti are o suprafata de 780 metri patrati, din care 700 sunt alocati spatiului de vanzare. Prin deschiderea noului supermarket se vor asigura aproximativ 40 noi locuri de munca.

Deschiderea celui de-al 20-lea magazin face parte din politica de dezvoltare a Mega Image, dupa ce in luna februarie a deschis Mega Image Berceni, urmand ca pana la finalul anului sa mai fie deschise inca 4 magazine in Bucuresti.

"Am decis sa ne continuam extinderea in special in Bucuresti prin locatii care sa ne permita sa oferim clientilor avantaje precum proximitate, comoditate si mai putin timp petrecut la cumparaturi", a declarat directorul general Mega Image, John Kyritsis.

Mega Image a inaugurat la inceputul anului supermarket-ul din Berceni care are o suprafata totala de aproximativ 735 metri patrati, dintre care aproximativ 550 metri patrati spatiu de vanzare.

Mega Image este membra a Delhaize Group, societate infiintata in Belgia in 1864. In martie 2000, grupul belgian a achizitionat 51% din actiunile Mega Image, ulterior pachetul de actiuni majorandu-se la 70%. La sfarsitul lui iunie 2004, grupul belgian a preluat integral reteaua de magazine ce poarta sigla Mega Image.

Mega Image, retea de magazine ce comercializeaza bunuri de larg consum, a inregistrat anul trecut, venituri din vanzari in valoare de 70,88 milioane euro, in crestere cu 10,8% fata de anul 2005. Delhaize Group este prezent in opt tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2700 magazine in intrega lume, cu vanzari nete si alte venituri de 19,2 miliarde de euro inregistrate la finalul anului 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri