Companiile de curierat din Romania au luat masuri pentru mentinerea starii de sanatate a angajatilor si au intrerupt partial serviciile, insa livrarile coletelor catre destinatiile cerute de clienti nu vor inregistra intarzieri, au declarat, citati de NewsIn, reprezentanti ai firmelor din domeniu.
Compania Curiero, operator national de curierat, sustine ca serviciul de expediere de colete si plicuri cu livrare in 24 ore la nivel national va functiona dupa programul si parametrii normali chiar si in situatia instituirii Codului rosu in mai multe regiuni din tara.

Decizia Curiero de a nu-si modifica programul de lucru in ridicarea si preluarea livrarilor a fost luata pentru a impiedica dereglarea volumelor de expedieri si compromiterea activitatii clientilor. "Clientii conteaza si depind de serviciul nostru, de aceea ne vom desfasura activitatea in mod normal chiar si pe timp de canicula", a declarat directorul de Operatiuni Curiero, Luigi Vendrami.

Nici operatorul de curierat TNT nu va inregistra intarzieri in livrarea coletelor catre destinatiile cerute de clienti. "Din cauza caniculei au fost luate masuri speciale, iar curierii nostri au avut un program redus de lucru. De la ora 7 la 11.30 cu pauza pana la 15.30 si apoi s-a reluat lucrul pana la ora 19.30. Cu toate acestea nu vor fi probleme in livrarea coletelor, toate fiind tansmise in timp util", a declarat reprezentantul de marketing al companiei de curierat TNT, Camelia Ionescu.

Deasemenea, reprezentantii companiei Fan Courier au recurs la intreruperea programului intre orele 13 si 15. "Chiar daca curierii nostri nu lucreaza timp de doua ore din cauza instituirii codului rosu si a temperaturilor ridicate nu vor fi probleme cu livrarea pachetelor. Timpul pierdut va fi recuperat si nu vor exista intarzieri", au spus reprezentantii Fan Courier.

Piata de curierat a ajuns la 130 milioane de euro anul trecut, iar in 2007 cresterea estimata de Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR) este intre 30% si 40%.











Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri