Grupul Mobexpert va inaugura in septembrie primul hipermagazin din afara tarii, la Sofia, dupa o investitie care se ridica la sase milioane de euro si isi propune ca, pana in 2011, sa deschida alte 25 de magazine in intreaga regiune
Terenul destinat noului hipermagazin Mobexpert de la Sofia are o suprafata totala de 15.000 metri patrati, iar proiectul reprezinta cea mai mare investitie romaneasca din afara granitelor tarii in retailul de mobilier, potrivit companiei. Hipermagazinul de la Sofia este cel de-al saselea din reteaua companiei si primul din afara tarii destinat vanzarii de mobilier pentru casa si decoratiuni. El are o suprafata totala de 11.000 de metri patrati, peste 150 de locuri de parcare si este amplasat intr-o zona comerciala recunoscuta pentru comertul cu mobila din Sofia, in cartierul Lulin.

Prezenta Mobexpert in regiune este, la acest moment, marcata prin magazinele Mobexpert Office de la Sofia si Belgrad – specializate in vanzarea de mobilier de birou - si cele 32 de magazine si hipermagazine Mobexpert din tara.

Reteaua Mobexpert numara 4 hipermagazine in Bucuresti, un hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara. in afara Romaniei, Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). De asemenea, exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Infiintat in 1993, grupul are 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici) si mai cuprinde, in principal, zece fabrici de mobila, cinci firme de import si de logistica si compania de imobiliare Domus Mex. infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a Grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor grupului de pe teritoriul Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri