Compania Rominserv, antreprenorul general al Grupului Rompetrol, a castigat in acest an patru licitatii publice pentru realizarea unor proiecte de infrastructura (apa, canalizare), in valoare totala de 4,4 milioane dolari.
“Atribuirea acestor licitatii demonstreaza capabilitatea Rominserv de a-si adapta serviciile la nevoile de dezvoltare a infrastructurii rurale si urbane, in acord cu standardelor de calitate din Uniunea Europeana” declara directorul general al companiei, Victor Popovici.

La finele lunii trecute, compania a castigat licitatia pentru implementarea unui sistem centralizat de canalizare “la cheie” in localitatea Criseni (judetul Salaj), care consta in realizarea unui sistem de conducte de canalizare cu o lungime totala de 21 km, precum si a trei statii de epurare care vor deservi satele Criseni, Cristur si Garceiu. Cu o valoare de 1,6 milioane USD, proiectul are ca termen de finalizare decembrie 2008.

De asemenea, Rominserv va moderniza si dezvolta retelele de alimentare cu apa potabila in localitatile Iordacheanu si Gura Vitioarei (judetul Prahova), Braesti si Cristesti (judetul Iasi), valoarea totala a proiectelor fiind de aproximativ 2,8 milioane USD. Printre lucrarile similare realizate de aceasta se numara si proiectele de alimentare cu apa potabila in Navodari (2002) si Turcoaia - judetul Tulcea (2004).

In luna martie, compania a deschis un punct de lucru in Bulgaria, la Ruse, atat pentru implementarea proiectelor din cadrul Grupului Rompetrol, cat si pentru extinderea portofoliului de clienti. Astfel, Rominserv ofera clientilor bulgari servicii specifice de antreprenoriat general sau de mentenanta, precum si echipamente industriale si piese de schimb.

Rominserv estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 130 milioane USD, in crestere cu 20% fata de indicatorul consemnat in 2006. Majorarea este sustinuta prin extinderea activitatii si a numarului de clienti in domeniul serviciilor de mentenanta industriala, precum si prin realizarea “la cheie” de proiecte industriale, modernizari tehnologice si retele de infrastructura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri