Operatorul retelei de magazine de tip discount miniMAX va inaugura marti la Rasnov al doisprezecelea magazin din tara, dupa o investitie de 750.000 de euro.
"Sarbatorile au reprezentat mereu un moment-cheie pentru lansarile noastre, fiind o perioada potrivita pentru prezentarea noului nostru concept (...) faptul ca inauguram la Rasnov o noua locatie inseamna ca recunoastem potentialul acestei regiuni si dezvoltam reteaua miniMAX Discount, intrucat exista o necesitate pentru acest concept.", a declarat directorul general al companiei miniMAX Discount, Rainer Exel.

Compania are in plan ca anul urmator sa inaugureze si alte magazine la Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu, Petrosani si Turnu Magurele, intentionand largirea retelei cu inca 15-20 unitati la nivel national.
Compania detine in Bucuresti un depozit de 15.000 mp,care deserveste intreaga retea si are ca obiectiv final deschiderea a peste 100 de magazine.

miniMAX Discount este o companie romaneasca ce a intrat pe piata in primavara lui 2005. In primul an de activitate a obtinut o cifra de afaceri de 25,6 milioane lei. Reteaua de magazine miniMAX Discount a inregistrat anul trecut un profit net de 4,2 milioane lei, la o cifra de afaceri de 48,9 milioane lei.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt Plus Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri