Agentia de turism Marshal Turism a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de aproximativ 26 milioane de euro si estimeaza pentru anul in curs cresterea acesteia cu circa 30%, a declarat directorul de marketing al agentiei, Cristian Ghita.
Potrivit acestuia, in 2007 circa 34.000 de persoane au calatorit utilizand serviciile agentiei, iar 2.800 de turisti au ales ca destinatie Bulgaria. De asemenea, alte destinatii care au atras anul trecut multi turisti au fost Spania, Franta, Austria, Italia, Grecia si Turcia.

In 2008, compania va promova destinatii exotice Mauritius, Zanzibar, ST Maarten si va introduce in oferta destinatii exotice noi precum Maldive, Jamaica sau Caraibe. "Marshal Turism ofera clientilor sai pachete turistice oriunde in lume, in functie de preferintele acestora. Am remarcat ca a crescut numarul solicitarilor pentru destinatiile exotice ceva mai indepartate, ca Jamaica Republica Dominicana si Caraibe", a precizat Cristian Ghita, citat de NewIn.

Directorul de marketing al agentiei de turism a spus ca Marshal Turism are in plan pentru anul curent sa isi extinda reteaua de agentii locala, in sistem de franciza .

Conform datelor companiei, in ceea ce priveste cifra de afaceri a anului 2006, aceasta a fost de 20 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri