Programul Rompetrol prevede restructurarea a 2.000 de salariati pana la sfarsitul anului, acestia urmand sa primeasca cel putin sase salarii medii nete, a declarat directorul general executiv al Rompetrol, Dinu Patriciu.
"Cei care vor pleca vor primi cel putin sase salarii compensatorii. La Petromidia spre exemplu, salariul mediu net este de 1.100 de dolari", a spus Patriciu (foto), citat de NewsIn.

Acesta a adaugat ca acest plan de restructurare a fost intocmit din anul 2006 si ar fi fost pus in practica si daca nu s-ar fi vandut 75% din actiunile companiei.

"Pana acum au fost restructurati 540 de angajati, dar in acelasi timp facem si angajari. Deschidem 30 benzinarii unde va fi nevoie de circa 400 de oameni si 150 de statii expres unde este nevoie de circa 200-220 de oameni. La sfarsitul acestui an, numarul celor restructurati va ajunge la 2000, in toate cele 13 tari in care Rompetrol activeaza. De la inceputul anului pana acum de la Petromidia au plecat 180 de oameni. De asemenea, in paralel cu restructurarea avem si noi un program prin care ii ajutam sa-si gaseasca un nou loc de munca", a declarat Dinu Patriciu.

La sfarsitul lunii august 2007 KazMunaiGaz a cumparat 75% din actiunile Rompetrol.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri