MOL Romania a inaugurat cinci benzinarii in Fagaras, Sovata, Vaslui (doua statii) si Valenii de Munte, investitie de circa 3,5 milioane euro, fara pretul terenului, a declarat directorul MOL Romania, Zsolt Szalay.
In Fagaras, Valenii de Munte si Sovata, compania a realizat investitii de tip Greenfield, iar in cele doua statii din Vaslui, investitii de tip Brownfield. Compania nu a mai avut benzinarii in aceste orase pana acum. Suprafata celor cinci statii variaza, cu aproximatie, intre 400 si 4.000 de metri patrati.

In anul 2008, MOL a dechis in Romania opt benzinarii, urmand ca pana la finele anului sa mai inaugureze cel putin doua, avand in total 130 de statii, potrivit reprezentantilor companiei. Investitiile anuntate pentru dezvoltarea retelei, in acest an, se ridica in total la 20 milioane euro.

Totodata, la investitiile greenfield, MOL va implementa noul standard de design al benzinariilor proprii.

MOL Romania este o companie petroliera de retail, parte a Grupului MOL cu sediul la Budapesta, in Ungaria. Avand 15.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza 1000 de statii de alimentare in Europa Centrala si de Sud-Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri