Arnos a inregistrat in primele 9 luni o crestere a cifrei de afaceri cu 33%, ca urmare a preluarii producatorului de paste fainoase din Oradea de liderul pietei de paste fainoase din Polonia – Lubella S.A, firma reprezentata pe piata romaneasca de Tymbark Maspex Romania, a anuntat compania.
Pana la finalul anului 2008, Arnos estimeaza o crestere a volumului de vanzari cu 50%, fapt ce va facilita atingerea obiectivului companiei, care si-a propus ca in urmatorii doi ani sa atinga pozitia de lider pe piata pastelor fainoase din Romania.

Pentru 2009 Arnos are in plan investitii de 600.000 de euro, suma ce va fi alocata pentru modernizarea echipamentelor, a noii linii de productie si sistematizarea unui nou depozit.

In anul 2008 compania Arnos a suferit un proces accelerat de rebranding. Pentru adaugarea de noi produse in portofoliul Arnos, precum si pentru promovarea acestora prin campanii media in presa scrisa, pe posturile de radio si T.V, campanii outdoor si printuri, costurile s-au ridicat la 5.000.000 euro Rate Card.

"In anul 2008 Arnos a trecut printr-un proces de rebranding menit sa ii consolideze pozitia pe piata si sa il transforme in lider national pe segmentul de paste fainoase. Pana la finalul anului in curs ne asteptam la majorarea volumului de vanzari ca urmare a rezultatelor obtinute in primele trei trimestre ale anului, precum si a investitiilor in noi produse si noi linii de productie si a proiectelor de promovare ale marcii prin campanii T.V, outdoor si printuri”, a declarat directorul general al Arnos, Cristian Cazacu.

Compania Arnos a fost infiintata in anul 1992, are sediul la Oradea si este cunoscuta prin productia pastelor fainoase de inalta calitate, avand in acest moment un numar de 100 de angajati. Firma are implementat si certificat sistemul ISO 9001-2001 si HACCP si a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 12.972.349 lei, Arnos ocupand in momentul preluarii de catre Tymbark Maspex, pozitia a 4-a pe piata si cea de lider in regiune (Transilvania).

Lubella S.A. este lider pe piata pastelor fainoase din Polonia si un cunoscut producator al produselor din cereale, printre care: cereale pentru mic dejun, sticksuri, faina si gris. Din martie 2003, Lubella S.A. intra in componenta Grupului Maspex Wadowice.

Tymbark Maspex este prezenta in Romania din anul 1996, atunci fiind cunoscuta sub denumirea de La Festa International, operatiunea de rebranding avand loc in anul 2006. Compania are un numar aproximativ de 750 de angajati si detine o fabrica la Valenii de Munte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri