Compania Danone Romania are un nou director general, incepand cu 15 ianuarie 2009, in persoana lui Stephane Batoux, care il inlocuieste pe Jacques Ponty, fost director general Danone pentru Europa de sud-est,
Unul dintre principalele obiective al lui Batoux este reducerea decalajul intre consumul anual per capita de 6 kg in Romania si cel de 30 kg per capita, inregistrat in Europa de Vest.

"In realizarea acestui obiectiv, Danone se va baza pe marcile sale din gama „sanatate activa”, de la care asteapta rezultate foarte bune, in conditiile in care consumatorii sunt tot mai interesati si constienti de beneficiile pentru sanatate pe care si le pot asigura printr-o optiune corecta in materie de nutritie", se arata in comunicat.

Noul director general pentru Romania si tarile din zona Adriaticii, Stephane Batoux, este francez si lucreaza in Grupul Danone de 10 ani. Potrivit datelor emise de companie, Stephane Batoux, a intrat in echipa Danone in 1999 unde a lucrat si a fost promovat in structurile de achizitii, ajungand sa ocupe pozitia de director de achizitii pentru Danone Franta. Ulterior, acesta a primit responsabilitatea de a coordona achizitiile diviziei de lactate a grupului, la nivel mondial.

Incepand cu anul 2004, Stephane Batoux a condus departamentul operational din cadrul Danone Rusia si a detinut pozitia de director general al Danone Ucraina.

Fostul director general Danone pentru Europa de sud-est, Jacques Ponty isi va continua cariera in cadrul diviziei de ape minerale a Grupului Danone, in China.

Danone Romania face parte din Grupul Danone, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand primul loc in lume in domeniul produselor lactate proaspete si locul doi in domeniul apelor minerale imbuteliate, a alimentatiei pentru copii si a nutritiei clinice.

Grupul detine 150 de fabrici si in jur de 76.000 de angajati la nivel mondial. Danone este prezent pe toate cele cinci continente, in mai mult de 120 de tari si a inregistrat in 2007 vanzari de peste 15 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri