Elmec Romania, distribuitor de articole de imbracaminte si incaltaminte, a deschis in perioada decembrie 2008-ianuarie 2009 trei magazine in Republica Moldova in urma unei investii de 600.000 euro.
Inaugurarea acestor magazine face parte din planul de extindere Elmec Romania pe piata de retail de fashion din Republica Moldova, implementat in zona inca de la sfarsitul anului 2008.

Deschise in incinta primului Mall din Chisinau, MallDova, pe o suprafata totala de aproximativ 500 mp, cele trei magazine reprezinta doar o parte a proiectului de investitie pentru piata din Republica Moldova.

In functie de conditiile pietei din Republica Moldova, celor trei magazine de tip monobrand, Miss Sixty (care comercializeaza produse Miss Sixty, Energie si Killah), Calvin Klein Jeans si Pepe Jeans London, li se pot alatura si alte branduri internationale din portofoliul Elmec Romania.

“Republica Moldova este inca o piata in dezvoltare daca ne referim la retail-ul de fashion si una dintre pietele cu potential pentru brand-urile high-end. De la deschidere si pana acum, am observat un interes crescut al clientilor pentru brandurile pe care le comercializam, asadar, nu excludem posibilitatea extinderii. Deschiderea celor trei magazine, reprezinta un prim pas pe care il facem in Republica Moldova. In functie de conditiile pietei, putem evalua pe parcurs si oportunitatea lansarii a altor noi branduri” a declarat Cristian Beznoska, CEO Elmec Romania.

Elmec Romania activeaza pe piata autohtona de retail de fashion inca din anul 1999, fiind distribuitorul oficial al unor branduri internationale de renume precum Nike, Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty, Energie, Custo Barcelona, Camper, Marlboro Classics, Polo Jeans by Ralph Lauren sau Trussardi Jeans.

Compania Elmec Romania detine, in acest moment, 42 de magazine monobrand si multibrand, dintre care 23 de magazine Nike, 7 magazine multibrand - dezvoltate sub conceptul Famous Brands, 8 magazine monobrand (Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty/Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Jeans Classics), patru magazine Folli Follie si patru outlet-uri.

Peste 20 dintre magazinele companiei Elmec Romania sunt situate in Bucuresti (Plaza Romania, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Feeria, Unirea Shopping Center, str. Berzei, Bd. Magheru, Bd. Mosilor, Bd. Elisabeta, DN1, C-lea Victoriei), iar restul in principalele orase ale tarii (Iasi, Timisoara, Constanta, Cluj Napoca, Brasov, Ploiesti, Craiova, Oradea, Deva, Resita, Arad).

Compania detine trei magazine in MallDova Chisinau si centrul de sanatate WellnessClub din Plaza Romania (Bucuresti).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri