Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a anuntat ca Primaria Bucuresti a inceput actiunea de eliberare si preluare a 100 de amplasamente, cu peste 3 000 de locuri de parcare, care pana acum au fost exploatate de SC Dalli Exim SA.
Desi contractul societatii Dalli cu Primaria Bucuresti a expirat in 2005, angajatii firmei continua sa colecteze taxe pentru parcare. Angajatii sustin ca nimeni nu i-a anuntat de expirarea contractului si ei vor continua sa ceara taxa de parcare pana cand societatea Dalli le va revendica acest drept.

Dalli nu lasa banul din mana

Conducerea Dalli Exim SA considera ca orice actiune a Primariei Municipiului Bucuresti de preluare a parcarilor cu plata nu respecta contractul existent intre cele doua institutii si anunta ca va da in judecata Primaria.

Managementul companiei Dalli Exim SA considera intentia de evacuare a Primariei ca fiind ilegala si isi rezerva dreptul de a actiona in instanta institutia publica pentru abuz in serviciu.

Cititi mai multe pe 9AM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri