Compania de protectie si paza BGS Divizia de Securitate si-a marit parcul auto in urma unei investitii de 1,3 milioane de euro, prin achizitionarea a 33 de unitati Hummer H3 din America.
BGS are in dotare 60 de Hummer-uri, in valoare de peste 2 milioane de euro. Investitia este menita menita sa imbunatateasca timpul de interventie la efractie.

“Exploatand oportunitatile pe timp de criza, compania BGS Divizia de Securitate a investit 1,3 milioane de euro in suplimentarea parcului auto. Aceasta investitie a BGS vine intr-un moment oportun, cand preturile autovehiculelor din SUA a scazut cu pana la 30% pe fondul crizei financiare”, a precizat Bogdan Oprea, presedintele BGS.

Compania a achizitionat Hummer pentru a avea acces in cartiere rezidentiale izolate sau in zone cu o infrastructura precara.

Potrivit reprezentantilor companiei, autovehiculele de mare putere sunt utilizate si in actiunile de salvare in caz de dezastre sau disparitii.

Grupul BGS cuprinde trei entitati, BGS Divizia de Securitate infiintata in 1994, Ambulanta BGS Mediacal Unit infiintata in 2003 si Asociatia BGS pentru Dezastre si Calamitati infiintata in 2005.

Cifra de afaceri a grupului a fost anul trecut de 22 milioane euro, in crestere cu 215% fata de 2007. Profitul net a fost de 4 milioane de euro. Compania are in prezent peste 4.000 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri