Angst, companie care se afla in top 3 producatori locali de mezeluri, a deschis un nou magazin in Bucuresti, situat in zona Piata Chibrit, investitia ridicandu-se la 500.000 de euro, a declarat, pentru Wall-Street, Stefan Padure, vicepresedinte Angst.
Magazinul are o suprafata de 400 mp si ofera raioane de carne si produse din carne, branzeturi si lactate, legume si fructe proaspete, paine si produse de panificatie, bauturi, produse pentru ingrijirea persoanala si a locuintei.

Noul magazin Angst va avea 25 de angajati.

Angst detine doua fabrici de carne si preparate din carne pe care le comercializeaza sub marcile Angst, Salsi si Santivia. Reteaua de magazine este compusa din 22 de locatii situate in Bucuresti, Otopeni, Buftea si Sinaia.

In 2008, grupul Angst a inregistrat o cifra de afaceri de circa 80 milioane euro, in crestere cu 13% fata de 2007, insa profitul net al companiei a inregistrat o usoara scadere comparativ cu anul precedent.

Cititi si Sorin Minea, Angst: Piata mezelurilor de acum este cea mai slaba din ultimii 10 ani

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri