Pretul calatoriei cu metroul ar putea fi majorat in acest an cu circa 5%, in cazul in care inflatia ar depasi 5% in urmatoarele 12 luni, a declarat directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste.
"In conditiile in care inflatia depaseste 5%, atunci va trebui ca si oficialii din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, cei ai Ministerului Finantelor, inclusiv Consiliul Concurentei sa dea aprobarea pentru ajustarea pretului calatoriei cu metroul. Nu este nimic sigur in acest moment, trebuie sa asteptam si, in functie de evolutie, vom lua o decizie in acest sens", a precizat Udriste, citat de NewsIn.

In prezent, pretul a doua calatorii cu metroul costa 2,5 lei, iar un abonament lunar cu norma intreaga este 25 de lei. Metrorex a operat ultima modificare a pretului la calatoria cu metroul in luna mai 2009, ce a constat intr-o crestere in valoare de 6%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri