Reprezentantii unei firme de stat din China vor sa investeasca la Complexul Energetic Rovinari, pentru realizarea unui nou grup energetic de 500 megawati in cadrul unitatii gorjene. Valoarea minima a proiectului se ridica la 400 de milioane de dolari.
Reprezentanti ai conducerii Complexului Energetic (CE) Rovinari si oficiali ai judetului Gorj s-au intalnit la Prefectura Gorj cu o delegatie chineza. Potrivit membrilor delegatiei chineze, firma de stat China Electric

Equipments, una dintre primele 100 de firme de profil din China, vrea sa investeasca la CE Rovinari in realizarea unui nou grup energetic. Complexul Rovinari ar urma sa puna la dispozitia chinezilor terenul pe care va fi construit noul grup, scrie NewsIn.

Chinezii vor analiza conditiile de investitie, dupa care vor decide daca vor realiza ceea ce si-au propus.

"Firma intentioneaza sa investeasca intr-un grup energetic de 500 de MW. Complexul Energetic Rovinari va pune la dispozitia firmei din China terenul pe care va fi amplasat grupul energetic. In cazul in care va fi realizata aceasta investitie, se vor crea aproximativ o suta de noi locuri de munca”, a declarat Vasile Tudorescu, directorul de investitii al Complexului Energetic de la Rovinari.

Firma din China specializata in echipament electric a realizat proiecte in mai multe tari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri